share delen
search
search
search
search
search

Oosterkade 122 C

8911KJ Leeuwarden

pageless 62 m² wonen
bed 0 slaapkamers
€ 860
Kaart
Omschrijving

Prachtig appartement in het centrum van Leeuwarden, geheel verbouwd, separate slaapkamer. Deze beneden + bovenwoning is praktisch opgezet met een ruime slaapkamer, een grote keuken en moderne badkamer. De woning is recent verbouwd en is praktisch in nieuwstaat. De woning is per 01-01-2024 en wordt gestoffeerd opgeleverd. De wonining heeft een gebruiksopervlakte van 62 m2 en bij de huur is huurtoeslag mogelijk.

Indeling:
Entree, hal, ruime woonkamer met grote open keuken met ingebouwde koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap, ook biedt de keuken voldoende kastruimte. De slaapkamer is door middel van de trap bereikbaar. Hier bevindt zich ook de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Daarnaast is er een overloop met aparte wasruimte.

De woning is prachtig gelegen aan de Oosterkade, midden in het centrum. In de directe omgeving is een divers binnenstedelijk aanbod van winkels en supermarkten.

De kale huur is € 860,- exclusief g/w/l en internet. Het voorschot hiervoor bedraagt € 160,-. De maandelijkse huur is € 1.020,- in totaal.

Huurvoorwaarden:

  • Minimale huurperiode van 12 maanden;
  • Er wordt (minimaal) 1 maand borg gesteld;
  • Roken is niet toegestaan;
  • Gemeentelijke heffingen komen voor rekening van huurder.

+ Lees de volledige omschrijving
Kenmerken

Overdracht

Prijs

€860 per maand

Aangeboden sinds

14-12-2023

Status

Verhuurd

Beschikbaar

Per 01-01-2024

Huurovereenkomst

Onbepaalde Tijd

Borg

€1.015

Interieur

Gestoffeerd

Onderhoudsstaat

Uitstekend

+ Lees alle kenmerken